Ultra-termografie

ULTRA-TERMOGRAFIE CU CARTOGRAFIERE TERMICA

5 Apr 2017 Stiri 2
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Ultra-termografie!  Doriţi să faceţi ceva pentru sănătatea dv., dar nu ştiţi cum să începeţi? Prevenţia are un rol tot mai important în menţinerea stării de sănătate, totuşi nu deţinem suficiente informaţii pentru a ne proteja eficient.

De multe ori nu cunoaştem nici măcar starea noastră de sănătate reală. Totuşi este mai bine să lichidăm problemele în stadiu precoce. Există o metodă prin care putem să găsim cheia pentru menţinerea sănătăţii noastre şi putem să primim informaţii generale privind starea actuală de sănătate. Această metodă de evaluare este ceea ce numim o ULTRA-TERMOGRAFIE CU CARTOGRAFIERE TERMICĂ.

Ce este o ULTRA-TERMOGRAFIE CU CARTOGRAFIERE TERMICĂ?

ULTRA-TERMOGRAFIA CU CARTOGRAFIERE TERMICĂ presupune analizarea temperaturii diferitelor părți ale corpului pentru depistarea unor afecțiuni.

Astfel,  o ultra-termografie poate descoperi aproape orice inflamație ascunsă din organism. Această metodă este cu atât mai salvatoare cu cât permite detectarea problemelor în stadiu incipient, când pacientul nu are dureri sau simptome.

Termografia se bazează pe tehnologia cu infraroșu dezvoltată de NASA în anii 1950 în scopuri militare. În 1957 doctorul Raymond Lawson a realizat prima termografie mamară.  El a ătând că pielea de deasupra tumorilor mamare are o temperatură mai mare decât cea a țesutului din jurul lor.

Harta termică realizată prin ultra-termografie prezintă detaliat temperatura diferitelor părți ale corpului uman. O ultra-termografie înseamnă că pot observate diferențe de ordinul a 0,05 grade.

Termografia computerizată a fost adoptată pe scară largă în Japonia și Coreea de Sud, dar și în SUA. Tehnologiile de început nu au fost foarte exacte, însă în anii recenți s-au înregistrat evoluții spectaculoase ca urmare a apariției tipurilor de termocamera de mare rezoluție.

Avantajele oferite de ULTRA-TERMOGRAFIE

Vă întrebați când este recomandată o ultra-termografie? O termografie computerizată nu înlocuiește sută la sută razele X sau ecograful, fiind o investigație ce oferă altfel de informații. Ea se axează pe nivelul funcțional și nu strict anatomic. Cu alte cuvinte, observă când o zonă este suprasolicitată, inflamată sau începe să prezinte dereglări care nu au ajuns încă în stadiul în care pot fi detectate cu raze X sau ultrasunete.

Așadar nu trebuie să așteptați ca la nivelul organelor să devină vizibile diverse tulburări structurale. Optând pentru o ultra-termografie semnalele chimice și ale sistemului nervos pot fi surse de informații valoroase. Aceste semnale precedă cu mult deteriorările majore ale organelor, situație în care nimeni nu își dorește să ajungă.

O ultra-termografie ne permite să ajungem la cauza, la rădăcina diverselor simptome. Cum cele mai multe dintre acestea sunt comune mai multor afecțiuni, se întâmplă mai des decât ar fi normal ca bolnavii să fie tratați pentru alte boli decât cele reale.

Cui îi este adresată o ULTRA-TERMOGRAFIE CU CARTOGRAFIERE TERMICĂ?

ULTRA-TERMOGRAFIA CU CARTOGRAFIERE TERMICĂ este indicată la orice vârstă. Nu există contraindicații și nu contează starea de sănătate sau dacă aveți un stimulator cardiac.

O ultra-termografie cu cartografiere termică nu doare, nu are efecte secundare și deci nu există risc de supradoză. Acest tip de investigație poate fi făcută și săptămânal pentru a urmări evoluția stării de sănătate sau a unui tratament.

O ultra-termografie este o metodă de investigare ideală pentru copii, gravide sau mame care alăptează. Nu veți fi închis într-un aparat, nu veți fi atins, nu trebuie să stați nemâncați.

A făcut cineva termografie și i s-a făcut rău? Nu, pentru că o ultra-termografie reprezintă o experiență plăcută , fiind non-invazivă. În plus, dacă mergeți la o ultra-termografie veți primi rezultatele pe loc, fără să trebuiască să așteptați zile sau săptămâni.

O ultra-termografie este importantă în special pentru cei ce vor să știe dacă în viitor ar putea dezvolta boli grave. Să nu uităm că aproape orice boală poate fi vindecată dacă este descoperită la timp!

Ultra-termogrfie – Screening gratuit

Evenimentele pe care le organizează asociatia PREVENȚIE ȘI SĂNĂTATE se înscriu într-o campanie națională de conștientizare privind riscurile de îmbolnăvire.

Cu sprijinul permanent oferit de asociația PREVENȚIE ȘI SĂNĂTATE, prin munca neobosită a numeroşi specialiști în ultra-termografie și doctori, mii de români care doresc să facă mai mult pentru sănătatea lor şi a celor apropiaţi au găsit ajutor.

În afară de faptul că oferă informaţii concrete şi o evaluare a stării de sănătate de mare acuratețe prin ultra-termografie, întâlnirile organizate în București și în țară aduc şi alte rezultate benefice pentru cei interesați.

În lumea actuală, marcată de înstrăinare, îi apropie pe cei care se confruntă cu probleme şi griji asemănătoare. Astfel, în atmosfera lejeră din cadrul programului pot primi unii de la alţii răspunsuri la întrebările care îi frământă și îşi pot împărtăşi experienţele.

Majoritatea persoanelor interesate de screeningul prin ultra-termografie au vârste cuprinse între 40-70 ani și se informează cu plăcere despre soluţiile complementare.  Bolile frecvente sunt ateroscleroza, hipertensiunea şi diabetul. Există și un pacient care a fost salvat de pe masa de operaţie, unde trebuia să i se amputeze piciorul drept, dar datorită asociatiei PREVENȚIE ȘI SĂNĂTATE a revenit la o viață normală.

ultra-termografie

ultra-termografie

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

2 Comments

  1. Foarte bine !!!
    Era timpul ca cineva să încurajeze prevenția intr-o țara în care oamenii ajung la medic numai atunci când doare. Felicitări și respect pentru această asociație !!!

  2. As vrea sa stiu cit costa acel ceas cu unde laser pt punerea in miscare a globulele .

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Search

+